Miidagsliste 3- 2017

Ny niddagsliste




Dag og Dato
Meny


Mand. 27.03
Rester fra helga.
Tirsd. 28.03
Seifilet m / stekt løk, brun saus og gr. Saker
Onsd. 29.03
Tomatsuppe
Torsd. 30.03
Kyllingsalat m / baguetter
Fred. 31.03
Rester fra uka
Lørd. 01.04
Hjemmelaga pizza
Sønd. 02.04
Komper m / kolerabistappe
Mand. 03.04
Rester fra helga.
Tirsd. 04.04
Fiskegrateng m / råkost.
Onsd. 05.04
Maxboller m / gr. Saker og ris
Torsd. 06.04
Fiskepinner m / spaghetti , poteter og smelta smør
Fred. 07.04 – Tirsd. 11.04
Hyttetur til Lindesnes. Satse på mye grilling.
Onsd. 12.04
Lettsalta Torsk m / Gr. Saker
Torsd. 13.04
Joikakaker m / kokt gulrot
Fred. 14.04
Rester fra uka.
Lørd. 15.04
Taco.
Sønd. 16.04
Hjemmelaga kjøttkaker m / tilbehør
Mand. 17.04
Rester fra uka
Tirsd. 18.04
Innebakt fisk m / salat.
Onsd. 19.04
Spaghetti m / stekte pølser
Torsd. 20.04
Pannekaker m / bacon
Fred. 21.04
Rester fra uka
Lørd. 22.04
Tacoboller m / potetstappe og salat
Sønd. 23.04
Grillings (Tar igjen Eva sin bursdag)
Mand. 24.04
Rester fra helga
Tirsd. 25.04
 Stekt torsk m / bacon og hvit saus. Råkost av gulrot og kolerabi
Onsd. 26.04
Pølsegrateng m / salat
Torsd. 27.04
Fiskeboller i hvit saus m / råkost
Fred. 28.04
Rester fra uka
Lørd. 29.04
Nudler og vårruller
Sønd. 30.04
Heldampa fisk på potet å gr.Sak seng og  fiskesaus.
Mand. 01.05
Rester fra helga


Nå har det seg sånn at vi nærmer oss lysere å varmere tider. Så det kan være vi bytter ut hele middagen med grillings. Kommer ann på vær og forhold.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sitater fra legejournaler

Ferieblogg 1.

Menyliste over middager