Middagsliste 2- 2017
Middagsliste.
Jeg lager middags-liste, for da er det lettere i en hverdag, både med planlegging av handling og forberedelse kvelden før. Da blir ting så mye lettere, synes jeg da.
Og dessuten har jeg fått mye skryt.
Mange som spør, om ikke jeg kan legge den ut?
Så dere finner den under her:
Dag og Dato
|
Meny
|
Mand. 13.02
|
Rester fra helga.
|
Tirsd. 14.02
|
Seifilet m /
stekt løk, brun saus og gr. Saker
|
Onsd. 15.02
|
Kyllingsalat m / baguetter
|
Torsd. 16.02
|
Tomatsuppe
|
Fred. 17.02
|
Rester fra uka
|
Lørd. 18.02
|
Moussaka m /
salat (Grøt på dagen? )
|
Sønd. 19.02
|
Lapskaus ( Hjemmelaga)
|
Mand. 20.02
|
Rester fra
helga.
|
Tirsd. 21.02 – Mand. 27.02
|
Fritt valg. Vinterferie.
|
Tirsd. 28.02
|
Maxboller m
/ gr. Saker og ris
|
Onsd. 01.03
|
Fiskepinner m / spaghetti , poteter og smelta smør
|
Torsd. 02.03
|
Pannekaker m
/ bacon
|
Fred. 03.03
|
Eva`s bursdag. Hennes valg
|
Lørd. 04.03
|
Pizza (Grøt
på dagen? )
|
Sønd. 05.03
|
Ertesuppe
|
Mand. 06.03
|
Rester fra
helga
|
Tirsd, 07.03
|
Fiskegrateng m / smelta sør
|
Onsd. 08.03
|
Pasta
Carbonara m / gr.Saker og kjøttdeig
|
Torsd. 09.03
|
Joikakaker m / gr. Saker
|
Fred. 10.03
|
Rester fra
uka (Grøt på dagen ?)
|
Lørd. 11.03
|
Amerikansk gryterett m / salat
|
Sønd. 12.03
|
Flesk å
dyppe m / poteter, kålrabi og Gulrot.
|
Mand. 13.03
|
Fiskeboller i hvit saus m / kokt gulrot
|
Tirsd. 14.03
|
Tacoboller m
/ potetstappe og salat
|
Onsd. 15.03
|
Stekt torsk m / bacon og hvit saus. Råkost av
gulrot og kolerabi
|
Torsd. 16.03
|
Salat av
kyllingskinke, makaroni og baguetter
|
Fred. 17.03
|
Rester fra uka
(Grøt på dagen ?)
|
Lørd. 18.03
|
Pølse &
Pommefrites m / salat (Grøt på dagen? )
|
Sønd. 19.03
|
Får i kål
|
Mand. 20.03
|
Rester fra
helga
|
Tirsd. 21.03
|
Fiskeboller i hvit saus m / råkost
|
Onsd. 22.03
|
Spaghetti og
stekte pølser m / kjøttdeigsaua
|
Torsd. 23.03
|
Ostepanetter m / råkost og smelta smør.
|
Fred. 24.03
|
Rester fra
uka
|
Lørd. 25.03
|
Erling`s form med fløtegratinerte poteter, strimla
biffkjøtt og am. Blanding (Grøt på dagen? )
|
Sønd. 26.03
|
Kylling m /
brun saus og Gr.Saker. / Eller Karrisaus.
|
Kommentarer
Legg inn en kommentar