Første middagslista i 2017.

Hei folkens.
Ja nå har 2017 begynt, 1 uke siden å begynte jobb og skole. Selv har jeg ligget litt på latsiden, men nå er vi i normal gjenge her og 👍.

Jeg har fått mye skryt for min middagslista, som jeg lager ca. For 1 mnd. + - litt her og der.
Så da har jeg tenk å legge den ut her, med tanke på hvis andre å ønsker å bruke den. 
Det er ikke alltid vi følger den slavisk, men den er til god hjelp.

Så under her, er den den første middaglista for 2017.



Dag og Dato
Meny


Mand. 09.01
Rester fra helga.
Tirsd. 10.01
Gryterett m / loff
Onsd. 11.01
Joikakaker m / gr. Saker
Torsd. 12.01
Stekt brosme m / løksmør og råkost m / gulrot & kolerabi. Fiskepinner for småfolk.
Fred. 13.01
Rester fra uka
Lørd. 14.01
Pizza. (Tonstadurneringen)
Sønd. 15.01
Kjøttsuppe m / løksaus og poteter.
Mand. 16.01
Rester fra helga.
Tirsd. 17.01
Seifilet m / stekt løk og brun saus
Onsd. 18.01
Maxboller m / gr. Saker
Torsd. 19.01
Kyllingsalat m / baguetter
Fred. 20.01
Rester fra uka
Lørd. 21.01
Lasagne m / salat og loff                                                                               (Grøt på dagen? )
Sønd. 22.01
Komper
Mand. 23.01
Rester fra helga.
Tirsd. 24.01
Steinbitt m / hvit saus og gr. Saker
Onsd. 25.01
Tomatsuppe
Torsd. 26.01
Karbonader m / bearnaise-saus / ris å gr. Saker
Fred. 27.01
Våruller. Sunniva`s 16 årsdag. Hipp hipp hurra
Lørd. 28.01
Pølse og spaghetti m / hjemmelaga kjøttsaus                                        (Grøt på dagen ?)
Sønd. 29.01
Familie selskap. Hjemmelaga gryterett og hvitløksbrød
Mand 30.01
Rester fra helga.
Tirsd. 31.01
Fiskeboller i hvit saus m / kokt gulrot
Onsd. 01.02
Stekt kylling i karrisaus m / gr. Saker
Torsd. 02.02
Stekt torsk m / bacon og hvit saus. Råkost av gulrot og kolerabi
Fred. 03.02
Rester fra uka
Lørd. 04.02
Pølse og potetstappe                                                                                     (Grøt på dagen ?)
Sønd. 05.02
Stekte kotletter m / brun saus og gr. Saker
Mand. 06.02
Rester fra helga.
Tirsd. 07.02
Stekt torsk m / bacon og hvit saus. Råkost av gulrot og kolerabi
Onsd. 08.02
Nudler og pølser.
Torsd. 09.02
Stekte fiskekaker m / kokt kål og smelta smør
Fred. 10.02
Rester fra uka
Lørd. 11.02
YX Mat                                                                            (Turnering for 8 / 9 åringer i hallen)
Sønd. 12.02. 
Kjøttkaker m / kolerabistappe og brun saus



Hyggeligt om den kan være til hjelp. 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sitater fra legejournaler

Ferieblogg 1.

Menyliste over middager